Beef en Steak

Ribeye eerste keer

 

Hendrikus59

Sprokkelaar
Berichten
48
Gisteren voor het eerst een ribeye geprobeerd op de Weber, Ribeye was bij Inamood besteld.
1000044069.jpg

Omdat het een groot stuk was, in twee delen gesneden.
1000044065.jpg

Noskos rub toegevoegd.
1000044070.jpg

Weber klaargemaakt voor indirect op 130 graden, een blokje hickory toegevoegd.
1000044067.jpg

Bij een kerntemperatuur van 47 graden,
1000044063.jpg

Vlees even laten rusten
1000044071.jpg

Weber opgestookt naar 200 graden, vervolgens vlees er kort opgedaan
1000044066.jpg

Bij temperatuur van 53 graden eraf gehaald en opgediend met peertjes en aardappelgratin
1000043981.jpg

Vlees smaakte heerlijk, voor herhaling vatbaar ...
 
Mooie foto's.(y)
Die heb ik ook nog liggen in de vriezer van dezelfde leverancier. Wordt aankomend weekend dat hij erop gaat. 🔥
 
Ziet er goed uit! Hier ook drie stuks van deze in de diepvries en komend weekend de eerste op t vuur. Wou het in een stuk op de Q proberen, maar doorsnijden is een goeie tip! 👍
 
Ziet er heerlijk uit !!!
 
Terug
Bovenaan Onderaan