- Berichten
- 48
Gisteren voor het eerst een ribeye geprobeerd op de Weber, Ribeye was bij Inamood besteld.
Omdat het een groot stuk was, in twee delen gesneden.
Noskos rub toegevoegd.
Weber klaargemaakt voor indirect op 130 graden, een blokje hickory toegevoegd.
Bij een kerntemperatuur van 47 graden,
Vlees even laten rusten
Weber opgestookt naar 200 graden, vervolgens vlees er kort opgedaan
Bij temperatuur van 53 graden eraf gehaald en opgediend met peertjes en aardappelgratin
Vlees smaakte heerlijk, voor herhaling vatbaar ...
Omdat het een groot stuk was, in twee delen gesneden.
Noskos rub toegevoegd.
Weber klaargemaakt voor indirect op 130 graden, een blokje hickory toegevoegd.
Bij een kerntemperatuur van 47 graden,
Vlees even laten rusten
Weber opgestookt naar 200 graden, vervolgens vlees er kort opgedaan
Bij temperatuur van 53 graden eraf gehaald en opgediend met peertjes en aardappelgratin
Vlees smaakte heerlijk, voor herhaling vatbaar ...