- Berichten
- 113
Goedemiddag!
Zojuist een mooi stuk graangevoerde Ribeye gekocht van bijna 700gram.
Nu wil ik deze aankomende week direct op de kamado bereiden.
Nu dacht ik zo ‘n minuut of 3 per kant bij n graad of 230-250?
Zo dicht mogelijk boven t vuur, kern thermometer erin tijdens t grillen en de Ribeye eraf halen bij 53 graden kerntemperatuur?
Dan nog n minuutje of 10 laten rusten onder aluminium folie.
Of moet ik t anders doen? Eerste keer Ribeye voor mij en best wel zonde als ik zo’n klomp mooi vlees verkloot als we eters hebben
Zojuist een mooi stuk graangevoerde Ribeye gekocht van bijna 700gram.
Nu wil ik deze aankomende week direct op de kamado bereiden.
Nu dacht ik zo ‘n minuut of 3 per kant bij n graad of 230-250?
Zo dicht mogelijk boven t vuur, kern thermometer erin tijdens t grillen en de Ribeye eraf halen bij 53 graden kerntemperatuur?
Dan nog n minuutje of 10 laten rusten onder aluminium folie.
Of moet ik t anders doen? Eerste keer Ribeye voor mij en best wel zonde als ik zo’n klomp mooi vlees verkloot als we eters hebben