Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
haha:vrouwlief hebt gelukkig niks met ribben(ja wel ouderwets in de snert)
mn naaste fam ,vrienden en kennissen hebben niks met slow.
die willen alles plankgas met veel bier.
en denken dat alleen een slager bv beenham kan maken met rooksmaak.
en das wel is jammer en laten we maar zo.
dus alles is voor Bassie.
en die verveelt zich niet met deze partij.
en uh tijd genoeg over om veel bier te drinken 8)
krijg dik uur terug te horen dat we donderdag een afspraak hebben.
in die gaat met klem door zegt ze.
ik moet daar zeker weten bier drinken.
wat erg vind ik dat ;D
tja en nu : 3 x raden
3/4 van de partij op de smoker,en de rest terug in de vriezer.
temperatuur eerst een kwartiertje opgejaagt naar 170 graden nu een uurtje constand rond de 115.
die plant hebt vanmorgen anders wat gehad van mij.
en die hebt voor de zomer nog herfst
ribben een paar x met flink zout spekvet bestreken en nu net in de folie gedaan .
laat ze liggen tot t houtskool op is.
in en uitlaat beide tot t uiterste geknepen,dus die garen nog wel ffn.
nl druk bezig met andere dingen
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.