Beef en Steak

ribben uit de vriezer

  • Onderwerp starter Onderwerp starter AV
  • Startdatum Startdatum

AV

Gemarineerd
Berichten
1.193
nog maar weer is wat opruiming vanuit mn vriezer.



ribben dus.


de lange slabs komen van de duitse slager.
de korte van t scharrel varken.

donderdag wordt de verwen me zelf dag.

wrdtvrvlgt
 
Dat zal smullen worden, wat ga je ermee doen? Wat voor rub, 3-2-1? Of Easterwood?
 
Mooi partijtje ribbetjes hoor  :)
 
Gaat helemaal goedkomen hoor ik net
 
haha:vrouwlief hebt gelukkig niks met ribben(ja wel ouderwets in de snert)
mn naaste fam ,vrienden en kennissen hebben niks met slow.
die willen alles plankgas met veel bier.
en denken dat alleen een slager bv beenham kan maken met rooksmaak.
en das wel is jammer en  laten we maar zo.

dus alles is voor Bassie.
en die verveelt zich niet met deze partij.
en uh tijd genoeg over om veel bier te drinken 8)
 
Dat wordt een flink maal :D
 
krijg dik uur terug te horen dat we donderdag een afspraak hebben.
in die gaat met klem door zegt ze.
ik moet daar zeker weten bier drinken.

wat erg vind ik dat ;D
tja en nu : 3 x raden :P






3/4 van de partij op de smoker,en de rest terug in de vriezer.
temperatuur eerst een kwartiertje opgejaagt naar 170 graden nu  een uurtje constand rond de 115.

 
die plant hebt vanmorgen anders wat gehad van mij.
en die hebt voor de zomer nog herfst

ribben een paar x met flink zout spekvet bestreken  en nu net in de folie gedaan .
laat ze liggen tot  t houtskool op is.
in en uitlaat beide tot t uiterste geknepen,dus die garen nog wel ffn.
nl druk bezig met andere dingen
 


net klaar,en wat als voorgerecht genuttigd
prima smaak.
en gleed bijna zo van t bot af
 
Ziet er wel lekker uit. ;D
 
had je wel genoeg? ;)
 
Lekker hoor, ik ben ook gek op ribbels!  ;)
 
Ik weet niet of ik dat lust dus moet je maar wat opsturen dan hoor je het wel.
 
Terug
Bovenaan Onderaan