Wellicht al opgemerkt, maar ik ben de laatste tijd wat weinig op het forum. Ik hoop er binnenkort weer wat meer te zijn en natuurlijk ben ik er komend weekend bij. Afgelopen zaterdag de BBQ wel even aangehad (WSM) en bizar dikker ribben gerookt. Lekker!!
Ribben hebben 5 uur op de WSM gelegen (helaas waren ze voorgekookt) met een paar blokjes appel en aan het einde klein beetje appelsap.
Er zat zoveel vlees op de we met 5 volwassen en hongerige mannen maar 4 racks op hebben. Normaal eten we meestal een rackje of 5 pp en er zit 1 veelvraag bij die er met gemak 8 wegknaagt (en daarna nog een toetje neemt).



Ribben hebben 5 uur op de WSM gelegen (helaas waren ze voorgekookt) met een paar blokjes appel en aan het einde klein beetje appelsap.
Er zat zoveel vlees op de we met 5 volwassen en hongerige mannen maar 4 racks op hebben. Normaal eten we meestal een rackje of 5 pp en er zit 1 veelvraag bij die er met gemak 8 wegknaagt (en daarna nog een toetje neemt).