Beef en Steak

Ribbels

 
 
 

baconstrips

Kooltjesharker
Berichten
247
Vandaag vrij. 'Thuis uit eten'.

1000053337.jpg

1000053348.jpg

1000053349.jpg

Ribs volgens de 321 methode. Ongeveer

Rub er op, nachtje in de koelkast. Q op 110 graden. 2 uur roken met stronkje appelhout uit houthok.
2 uur in folie. Bij het uitpakken brak er al een ribbel.
Ik lust ze wel zacht trouwens.
Nog een uurtje met mix bbqsauzen blues hog raspberry chiptole en baby ray.
Bij het uitpakken brak ook de andere ribbel.

Op bord met friet en sla.
Zalig zeg!
 
Gelukkig heb ik wat anders lekkers op de planning staan, anders zou ik hollend naar de slager gaan: dit ziet er echt heel lekker uit. Wel goed je vingers aflikken, zonde van de saus anders 😂
 
Terug
Bovenaan Onderaan