BasBQ
Beef en Steak

Ribbed, for more pleasure

 
 
 

Brinkmeister

Kooltjesharker
Berichten
144
En daar gaan we weer! De smoker is weer vrij nu de pulled pork eraf is, dus morgen mogen er ribs op. Wederom een eerste keer, en hopelijk doet deze geen pijn.

De slager heeft zijn best gedaan:
SR01_zpsrka1bju8.jpg


De rub van Noskos gemaakt en erop gesmeerd:
SR02_zpsc2tpo6yi.jpg


No rest for the wicked, morgen gaan we weer aan de slag!

NOFX_-_Ribbed_cover.jpg
 
Ik ben benieuwd naar het eind resultaat.
 
Dat zijn toch ribs for HER pleasure? Hoe zit het met jouw pleasure dan?
 
Ach, haar zien genieten is toch ook al heel fijn? En ik heb voor mezelf al een varken getrokken...  :D :p
 
Dus vanmorgen weer lekker aan de slag. Ribs uit de koelkast en in het rek:
SR03_zpsix5nvmqt.jpg


Kolen aan, in het mandje en alles in elkaar:
SR04_zpsqmhf7cyt.jpg


En na een uur of 3:
SR05_zpskji4dgn1.jpg
 
Na een uur of 4 overgieten met mop sauce mochten ze in de BBQ-saus:
SR06_zpsxzgeue1t.jpg


Eerst een laag honing, daarna 3 stuk in de Remia Sweet Dalton en 3 stuks in Sweet Baby Ray's hickory and brown sugar.

En nog een uurtje door:
SR07_zpse2zroq4p.jpg
 
Ze zien er al lekker uit! Doe je niet aan inpakken?
 
Hoe laat en waar kunnen we aanschuiven.... Ziet er verdomd lekker uit (kwijl) :D
 
Ja, maar ze mochten toch nog even. Ze liggen nu met wat folie en appelsap weer op het rooster.
 
Hoe lang hebben ze er opgelegen en op wat voor temp.
 
Smakelijk
 
Terug
Bovenaan Onderaan