Vandaag staan er twee ribs op het menu.
Fette Sau Beefribs (uit Stevens BBQ Sauzen boek) en St. Louis pork ribs.
Voor de liefhebber kan de run gevolgd worden op: LINK
De beefribs hebben we donderdag bij de Hanos gekocht, het was lastig te zien wat de kwaliteit van de ribben zijn, daar gaan we dus vanavond achterkomen, de ribben zagen er iig goed dooraderd uit.
Maar helaas na het wegsnijden van het vet to wel een aanzienlijk deel zonder vlees. Is dit normaal of heb ik gewoon pech gehad?
Beefribs in de koffierub gezet en de BBQ aangestoken, vandaag begonnen op 105C
Fette Sau Beefribs (uit Stevens BBQ Sauzen boek) en St. Louis pork ribs.
Voor de liefhebber kan de run gevolgd worden op: LINK
De beefribs hebben we donderdag bij de Hanos gekocht, het was lastig te zien wat de kwaliteit van de ribben zijn, daar gaan we dus vanavond achterkomen, de ribben zagen er iig goed dooraderd uit.

Maar helaas na het wegsnijden van het vet to wel een aanzienlijk deel zonder vlees. Is dit normaal of heb ik gewoon pech gehad?

Beefribs in de koffierub gezet en de BBQ aangestoken, vandaag begonnen op 105C
