- Berichten
- 204
Voor kerst had ik een Rib eye gekocht van 2 kg. Dat vond ik destijds wat te veel, dus heb daar toen twee steaks van gesneden voor in de vriezer.
Vandaag was het moment daar om ze klaar te maken. Een halfuur voor het bakken heb ik ze in de SPG rub van Crate goods gezet. Daarna de steaks indirect gegaard tot 30 graden en vervolgens direct op standje vlammen van een mooi korstje voorzien.
Mijn vrouw heeft gezorgd voor de gebakken aardappeltjes en witlof. Was weer erg lekker .
Verstuurd vanaf mijn KB2003 met Tapatalk
Vandaag was het moment daar om ze klaar te maken. Een halfuur voor het bakken heb ik ze in de SPG rub van Crate goods gezet. Daarna de steaks indirect gegaard tot 30 graden en vervolgens direct op standje vlammen van een mooi korstje voorzien.
Mijn vrouw heeft gezorgd voor de gebakken aardappeltjes en witlof. Was weer erg lekker .
Verstuurd vanaf mijn KB2003 met Tapatalk