BasBQ
Beef en Steak

Rendang met sajoer boontjes

 

drdre67

Stoker
Berichten
303
Vandaag de DO maar eens uit de kast gehaald.
Omdat de HM nog niet helemaal lekker ging bij de vorige run deze ook maar in even aangesloten.
Eerst de runderlappen beetje gegrild en daarna uurtje indirect met een paar stukjes pruimenboom.
Vleesje daarna in stukken gesneden en in de boemboe rendang  (geen eigen brouwsel maar van de toko deze keer).
Eerst 2,5 uur laten pruttelen zonder deksel om nog een beetje rook aan het gerecht te krijgen, daarna nog 2 uur met deksel.
Simpel met rijst en sajoer boontjes gegeten.
Het is weer aardig gelukt   
De HM ging ook beter  (minder overshoot na het openen van de deksel  en temperatuur bijna constant heel dicht bij het SP)

9a9bf823f2f9e9377db9a5333f3c0637.jpg



8fe8fb373ff1c2ca08d4c9f16b075b13.jpg


9c1dd276d25e81eeb8e1d4009cfc22f6.jpg


dc6055e6bee00f19e40a1ee611f6ec96.jpg


5f353dd4ee80124e34711e09496d7af3.jpg


2f2102d1bc2a70c09174581f174d80d8.jpg


3ab01efd3644a333e496edf2e2c33069.jpg


 
Lekkerrrrrrrrrrrrr. :) !!!!!
 
Oei! Heel erg verkeerd dat ik dit nu zie.
Bijna lunchtijd, en krijg me nu toch honger!!!!!

Dit blief ik heeeeel erg  :D
 
Dat lijkt me nou in het geheel niet goor!
 
Terug
Bovenaan Onderaan