- Berichten
- 21
Ik wil morgen, 1e kerstdag, een reebout op de KKJ gaan bereiden en wil dit L&S gaan doen.
In het recept wat ik heb gevonden (voor de oven) hebben ze het over aanbraden in de pan om hem daarna op temperatuur te brengen bij 90 graden tot een kerntemperatuur van ongeveer 55 graden.
Ik twijfel nu tussen aanbraden in de pan of reversed searing. Het is een mooi stuk vlees wat ik natuurlijk niet wil verknallen
Hoe zouden jullie dit aanpakken en hebben jullie nog andere tips?
Het recept zoals ik hem wil gaan bereiden
Ik wil het vlees voorbereiden met rozemarijn, tijm, peper en zout. Heel basic, maar denk genoeg.
Plaatje bij het praatje.
Natuurlijk zal ik jullie op de hoogte houden van het resultaat.
Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk
In het recept wat ik heb gevonden (voor de oven) hebben ze het over aanbraden in de pan om hem daarna op temperatuur te brengen bij 90 graden tot een kerntemperatuur van ongeveer 55 graden.
Ik twijfel nu tussen aanbraden in de pan of reversed searing. Het is een mooi stuk vlees wat ik natuurlijk niet wil verknallen
Hoe zouden jullie dit aanpakken en hebben jullie nog andere tips?
Het recept zoals ik hem wil gaan bereiden
Ik wil het vlees voorbereiden met rozemarijn, tijm, peper en zout. Heel basic, maar denk genoeg.
Plaatje bij het praatje.
Natuurlijk zal ik jullie op de hoogte houden van het resultaat.
Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk
Laatst bewerkt: