- Berichten
- 32
Hallo, ik ben Ram?n, 34 jaar uit Breda.
Liefhebber van de barbecue van kinds af aan.
Sinds twee jaar in het bezit van een Weber One Touch deLuxe, waar ik regelmatig heerlijke T-bones, spiezen en Angus burgers op maak. Onlangs nog een beenham op indirecte (1ste keer) wijze bereidt en het resultaat mocht er wezen, een heerlijke sappige beenham. Niet ver daarvoor nog spareribs in alufolie gemaakt. Ga binnenkort mijn eerste BCC maken, ik kijk er echt naar uit om de sappige kip te consumeren.
Ik hoop dat ik hier nog meer kan leren.
Bourgondische groeten,
Ram?n
Liefhebber van de barbecue van kinds af aan.
Sinds twee jaar in het bezit van een Weber One Touch deLuxe, waar ik regelmatig heerlijke T-bones, spiezen en Angus burgers op maak. Onlangs nog een beenham op indirecte (1ste keer) wijze bereidt en het resultaat mocht er wezen, een heerlijke sappige beenham. Niet ver daarvoor nog spareribs in alufolie gemaakt. Ga binnenkort mijn eerste BCC maken, ik kijk er echt naar uit om de sappige kip te consumeren.
Ik hoop dat ik hier nog meer kan leren.
Bourgondische groeten,
Ram?n