- Berichten
- 2.736
Varkensfilet gevlinderd daarna gevuld met de volgende ingredi?nten.
Appel
Abrikoos
Knoflook
Salie
Zout
Peper
Dan een matje gemaakt van spek en daar de Varkensfilet ingerold.
Heb er ook maar slagers touw om heen gedaan was bang dat hij dan uit elkaar valt
Viel achteraf wel mee
Bbq indirect rond 125 graden en kerntemperatuur 55 graden
Salade
Ingredi?nten:
Ananas
Komkommer
Paprika
Ui
Rode ui
Koriander
Dressing
Ingredi?nten
Limoensap
Chilisaus
Olijfolie
Alles in blokjes gesneden en door elkaar .
De dressing gemaakt en dit door de salade.
Heb deze salade ergens gezien maar weet niet meer waar .
Moet zeggen alles smaakte heerlijk.
Hadden vooraf nog knoflook garnalen
Tijgergarnalen in de knoflook olie
En met wat toast
Ingredi?nten voor de varkenslende
Met de vulling
Opgerold was wel een dingetje om alles erin te houden
Spekmatje
In plastic opgerold en in de koelkast
Toch maar slagerstouw erom heen
Op de bbq
Bijna klaar
Ingredi?nten voor de salade
Het bordje met salade en friet
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro
Appel
Abrikoos
Knoflook
Salie
Zout
Peper
Dan een matje gemaakt van spek en daar de Varkensfilet ingerold.
Heb er ook maar slagers touw om heen gedaan was bang dat hij dan uit elkaar valt
Viel achteraf wel mee
Bbq indirect rond 125 graden en kerntemperatuur 55 graden
Salade
Ingredi?nten:
Ananas
Komkommer
Paprika
Ui
Rode ui
Koriander
Dressing
Ingredi?nten
Limoensap
Chilisaus
Olijfolie
Alles in blokjes gesneden en door elkaar .
De dressing gemaakt en dit door de salade.
Heb deze salade ergens gezien maar weet niet meer waar .
Moet zeggen alles smaakte heerlijk.
Hadden vooraf nog knoflook garnalen
Tijgergarnalen in de knoflook olie
En met wat toast
Ingredi?nten voor de varkenslende
Met de vulling
Opgerold was wel een dingetje om alles erin te houden
Spekmatje
In plastic opgerold en in de koelkast
Toch maar slagerstouw erom heen
Op de bbq
Bijna klaar
Ingredi?nten voor de salade
Het bordje met salade en friet
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro