BasBQ
Beef en Steak

Pulled Short Rib Empanada

Berichten
8
Geïnspireerd door Ralph de Kok, begonnen aan dit heerlijke hapje!

fccd783fc5cd2e295500b8017714a99c.jpg


Zie de bereiding evt hier:
Bereiding
- Indirect tussen de 110°C/120 °C
- Rookhout
- Kerntemperatuur 92°C/94°C

Deeg
- 365 gram bloem
- 5 gram zout
- 125 gram bote
- 1 ei (om te lakken)
- 80 ml water
- 10 ml azijn

Rub
- 2 el paprikapoeder
- 1 el gemalen komijn
- 1 tl oregano
- 1 tl knoflookpoeder
- 1 tl uienpoeder
- 1 tl cayennepeper
- Snufje zout
- Snufje peper

Saus
* 4 el mayonaise
* 5 el yoghurt
* 1 el currysaus
* 1 tl paprikapoeder
* 1 tl knoflookpoeder
* Snufje zout
* Snufje peper

af2acb2048d7ddf64920c8613be908b3.jpg

c2bf04dfae1bbd5e7674bd861c705e5e.jpg

8d37e773c50768ed5acbdad09343716d.jpg

6287578133d5407aa267d50f1b794368.jpg
 
Lijkt me lekker maar dit is geen hufterproof recept, ik mis de hoeveelheid vlees, en de totale beschrijving van de bereiding staat er niet bij.
De link naar het filmpje mag weg (niet iedereen heeft Instagram, ik kan hem bijvoorbeeld niet zien) en de ingredientenlijst in het engels mag ook weg.
Ik zet hem even naar recipe heaven, als hij aan de regels voldoet zet ik hem weer terug (graag een pm daarvoor)
 
Lijkt me lekker maar dit is geen hufterproof recept, ik mis de hoeveelheid vlees, en de totale beschrijving van de bereiding staat er niet bij.
De link naar het filmpje mag weg (niet iedereen heeft Instagram, ik kan hem bijvoorbeeld niet zien) en de ingredientenlijst in het engels mag ook weg.
Ik zet hem even naar recipe heaven, als hij aan de regels voldoet zet ik hem weer terug (graag een pm daarvoor)

Bedankt voor de feedback! Ik zal hem aanpassen!


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Terug
Bovenaan Onderaan