BasBQ
Beef en Steak

Pulled Pork.

 
 
 

riona

Gemarineerd
Berichten
1.913
Een stuk varkens nek uit de vriezer.

001wos.jpg


Gekruid de koeling in.

003ngi.jpg


De volgende dag nog een keer kruiden.

005bl.jpg


Op de wsm.

007vbk.jpg


Tijd        WSM temperatuur          Vlees temperatuur
10,45            103                                  12
11,45            110                                  29
12,45            120                                  40
13,45            120                                  60
14,45            110                                  73
15,45            115                                  77
16,45            110                                  77
17,45            110                                  76
18,45            110                                  76
19,45            115                                  81
20.45            115                                  86
21,45            115                                  88
22,45            115                                  88
23,45            115                                  89


Een paar keer sproeien met Appelsap.


011jmbv.jpg



Is klaar en in de folie.

012mmi.jpg



Na een uurtje uitelkaar trekken.

015cq.jpg

 
Lekker hoor! Altijd goed pulled pork!

Mag ik vragen wat er op foto 1 als afsnijdsels liggen? Het lijkt op rib tips (de uiteinden van een rack echte ribs die je naar St Louis Style hebt gesneden).
 
Ja dat klopt dit af snijdsel gooi ik weg ribs gaan er vandaag op.
 
Had ik het toch goed gezien. Ik was al bang dat je een procureur met bot had en het bot er af had gesneden ;)
 
Weggooien.. Ben ik nooit zo van..
Volgende keer misschien even meeroken en dan bewaren voor de erwtensoep?
Het weer ie er morgen weer naar...
 
Terug
Bovenaan Onderaan