Beef en Steak

Pulled pork!

  • Onderwerp starter Onderwerp starter NasQ
  • Startdatum Startdatum
 
 
 
 

NasQ

Gemarineerd
Berichten
1.219
Dag,

Even een vraagje, krijg morgen eters voor Pulled pork omdat ze na al die verhalen het toch eens willen proeven:)

Heb 2,2 kilo. Staat me iets bij dat je per 100 gram een half uur moet tellen. Klopt dit? Dit om het allemaal een beetje uit te stippelen dat ze niet zitten te wachten morgen. Foto's volgen uiteraard;)
 
Zonder inpakken is dit wel re?el, Maar met PP is niks voorspelbaar. Met inpakken zit je op grofweg 8 uur (ruwe schatting)
 
Inpakken en op 121?C dan redt je het wel in 8 uurtjes.
 
it's done when it's done. Overhaasten heeft geen nut. Als die nog niet klaar is, wacht de bezoek maar even!
 
Het was niet voor het wachten van het bezoek, maar meer hoe laat ik op moest staan vanochtend. Na trimmen bleef er nog 1,8 kilo over en die heeft er netjes 9,5 uur over gedaan. Mooi netjes op tijd voor het avondeten!
 
Waar zijn de foto's ??  ;)
 
RedFox zei:
Waar zijn de foto's ??  ;)

Ik beloof plechtig.. die komen morgen.. heb er niet veel gemaakt, volgens mij zelfs geen van het eindresultaat :(

Zal morgen even kijken, voor nu oogjes en snaveltjes toe! Ook nog eens op zondag de wekker om 5 uur hakt er goed in!
 
44A4BA75-68D7-400D-B0D9-03F421E6A785-17488-00000252B85B1006_zps036d658d.jpg


EEBE9565-AA79-441E-9CD0-E47E18D43D5E-17488-00000252C2214FFC_zps9f0e6282.jpg


A712CF39-1721-45D1-90BB-0CDF291DB3A9-17488-00000252CA80AC7A_zpsb3191bef.jpg


0CEEC1FA-476F-4E98-A067-1114BF22A6C9-17488-00000252D27BDC8E_zpsebdc040c.jpg


41DFFAE5-FE58-4BC7-BBEA-A7F38A94CA4E-17488-00000252D868ED54_zpsd9d40bb6.jpg


Dat was het.. Geen foto's van het resultaat :( was te snel op!
 
Terug
Bovenaan Onderaan