Beef en Steak

Pulled pork

 
 

BasB

Kooltjesharker
Berichten
190
Vandaag weer eens pulled pork gemaakt.

Gisteren gestart met de voorbereiding.
het vlees heb ik dit keer voorzien van de pitmaster x pork rub (ipv de classic).

Vanochtend rond 8.00 uur de barbecue aangestoken en naar een temperatuur van 120 graden gebracht.
Hierna het vlees laten roken met een flinke chunk appelhout.
Rond 13.00 uur ingepakt in aluminiumfolie en rond 16.00 uur van de barbecue afgehaald.

Was wederom een succes 😁
Wel vind ik het verschil met de rub die ik normaliter gebruik nihil.
De volgende keer ga ik dan ook gewoon weer voor de classic rub

Bedankt voor het lezen 👍
1000011342.jpg

1000011370.jpg

1000011363.jpg


1000011364.jpg
 
Altijd lekker zo'n heerlijk getrokken stukje varkie.
 
  • Leuk
Waarderingen: BasB
lekkah lekkah!

Betreft de rub kan je niet snel verkeerd zitten, kijk zelf wel altijd effe naar het zoutgehalte maar verder 😄
 
  • Leuk
Waarderingen: BasB
Terug
Bovenaan Onderaan