Vandaag begon de dag 10 voor 7
.
Gisteren de pulled pork gerubt met een eigen gemaakte kruidenmix.
Folie eromheen en de nacht doorgebracht in de frigo.
Deze morgen uit de frigo folie eraf en de BBQ (broil king keg) opstoken.
Ik kon deze heel makkelijk tussen de 125 en 135 graden houden.
Dus de procureur kon er op.
Rond 12u zat hij op het stall punt waarna ik deze heb afgehaald ingesmeerd met BBQ saus en ingepakt terug op de BBQ heb gezet. De BBQ traag wel een klein beetje laten oplopen van temp tot +-160graden. Een beetje meer dan 2 uur had hij nog nodig en we zijn tot 92 graden gegaan.
Na eventjes (10 minuten) ademen de handschoentjes aan en beginnen pullen.
Het vlees was sappig en perfect pull baar. De sappen vanuit de aluminium er nog lekker door en dan was het in 1 woord verrukkelijk
.
Geslaagd!
Verstuurd vanaf mijn CPH2465 met Tapatalk

Gisteren de pulled pork gerubt met een eigen gemaakte kruidenmix.
Folie eromheen en de nacht doorgebracht in de frigo.
Deze morgen uit de frigo folie eraf en de BBQ (broil king keg) opstoken.
Ik kon deze heel makkelijk tussen de 125 en 135 graden houden.
Dus de procureur kon er op.
Rond 12u zat hij op het stall punt waarna ik deze heb afgehaald ingesmeerd met BBQ saus en ingepakt terug op de BBQ heb gezet. De BBQ traag wel een klein beetje laten oplopen van temp tot +-160graden. Een beetje meer dan 2 uur had hij nog nodig en we zijn tot 92 graden gegaan.
Na eventjes (10 minuten) ademen de handschoentjes aan en beginnen pullen.
Het vlees was sappig en perfect pull baar. De sappen vanuit de aluminium er nog lekker door en dan was het in 1 woord verrukkelijk

Geslaagd!





Verstuurd vanaf mijn CPH2465 met Tapatalk