BasBQ
Beef en Steak

Pulled pork

ketjedon

Tondelzoeker
Berichten
7
Vandaag begon de dag 10 voor 7.

Gisteren de pulled pork gerubt met een eigen gemaakte kruidenmix.

Folie eromheen en de nacht doorgebracht in de frigo.

Deze morgen uit de frigo folie eraf en de BBQ (broil king keg) opstoken.

Ik kon deze heel makkelijk tussen de 125 en 135 graden houden.

Dus de procureur kon er op.
Rond 12u zat hij op het stall punt waarna ik deze heb afgehaald ingesmeerd met BBQ saus en ingepakt terug op de BBQ heb gezet. De BBQ traag wel een klein beetje laten oplopen van temp tot +-160graden. Een beetje meer dan 2 uur had hij nog nodig en we zijn tot 92 graden gegaan.

Na eventjes (10 minuten) ademen de handschoentjes aan en beginnen pullen.
Het vlees was sappig en perfect pull baar. De sappen vanuit de aluminium er nog lekker door en dan was het in 1 woord verrukkelijk .

Geslaagd!
6b6e76ef49b2c0b657b9423b4acb5f74.jpg
f8c351a91bd91329c4c1d4c81e644de0.jpg
00f62a042202f49a4c5952d8a7e27cb5.jpg
25f3f33befca394ea210e6127c87dc07.jpg
0a90f4277d7cd85139038bc5507b7376.jpg


Verstuurd vanaf mijn CPH2465 met Tapatalk
 
Dat ziet er erg lekker uit!

Er komt een Knorretje zeker

Verstuurd vanaf mijn CPH2465 met Tapatalk

Die komt vast en zeker, maar dan moet je even een foto toevoegen van het vlees op je bbq.
Doen de moderators niet om te zeuren, maar om valsspelen te voorkomen.
 
Terug
Bovenaan Onderaan