Beef en Steak

Pulled pork

 

Reob84

Vuurmaker
Berichten
50
Morgen 2 varkensnekken op de bastard. Voor vrijdag een hele rits pulled pork.

Hier alvast de voorbereiding. Morgen het eindresultaat.

Eerste ronde PP voor mij, dus ben erg benieuwd. Heb mn plan uitgeschreven. Verder lekker low de bastard t werk laten doen.

6539f9b647050579cad67ccb0f208901.jpg

35667d47b68aa81f53deef5ea8c410fa.jpg

566560dbe307f3c2120beae54f235810.jpg

1f09e549eaa968a404763fb4c4e0cbfc.jpg

d947bccdc3827e4b592d6dd7b70b2492.jpg


Morgenochtend 10:00 erop, hoop ik rond een uur of 20:00 klaar te zijn. Dome ga ik rond de 105 graden houden.

Word vervolgd……


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Mooi project, en succes morgen.

Totdat er foto’s van het vlees op de bbq bij staan hoort deze draad in de rookkamer. Verplaats hem wel even.
 
Zo een mooie run tot nu toe.
Om 10:00 de bastard aangestoken, vervolgen rookhout ( geweekt in bier ) toegevoegd. Kers en wat hickory snippers.
Na 5 uren ingesmeerd met wat glace saus. Bbq-saus van guru sauces met wat honing en appel-azijn. Toen waren ze kern rond de 58-62 graden.
Twee uurtjes later op 72graden kern ingepakt stevig in 2lagen alu-folie. Nu wachten tot 88-90 graden kern priktesten. ben erg benieuwd!

9430b4ee63265ddae8bcec40bf84417d.jpg

3ec2474878115ebbe76072fbee8069b0.jpg

4bbae9560ea48d258e2f4eea72537651.jpg

e3f9d5789911e3a96111f92bbd740251.jpg

3c5f2320a251accf321effff06715a77.jpg



Hele dag steady op 105 graden dome gehad. En flink gerookt, ben erg benieuwd naar evt rookring. Word vervolgd voor het eind resultaat.


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Zo een mooie run tot nu toe.
Om 10:00 de bastard aangestoken, vervolgen rookhout ( geweekt in bier ) toegevoegd. Kers en wat hickory snippers.
Na 5 uren ingesmeerd met wat glace saus. Bbq-saus van guru sauces met wat honing en appel-azijn. Toen waren ze kern rond de 58-62 graden.
Twee uurtjes later op 72graden kern ingepakt stevig in 2lagen alu-folie. Nu wachten tot 88-90 graden kern priktesten. ben erg benieuwd!

9430b4ee63265ddae8bcec40bf84417d.jpg

3ec2474878115ebbe76072fbee8069b0.jpg

4bbae9560ea48d258e2f4eea72537651.jpg

e3f9d5789911e3a96111f92bbd740251.jpg

3c5f2320a251accf321effff06715a77.jpg



Hele dag steady op 105 graden dome gehad. En flink gerookt, ben erg benieuwd naar evt rookring. Word vervolgd voor het eind resultaat.


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Teven mijn dome thermeter wijkt wel een graag of 15-20 af. Vergeleken een losse thermometer die ik tussen het vlees omhoog heb staan. Dus die moet ik denk ik eens kalibreren.


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Terug
Bovenaan Onderaan