Beef en Steak

Pulled Pork

 

Mes-Bastard

Tondelzoeker
Berichten
7
Eerst de basterd op 120 graden gestookt
Daarna de procureur in de rub gezet.
Toen het kersenhout op de kolen gelegd en het vlees op het rooster gelegd.
Na 5 uur ingepakt in aluminiumfolie met wat stukjes roomboter.
Daarna weer op de kamado gelegd en er afgehaald bij 93,5 graden
Daarna geplukt en aangemaakt met wat extra rub en BBQsaus.

Het was de eerste keer en het smaakte heerlijk!


F19EB4A1-D380-42EB-B1D6-6F9E9A2D2EAC.jpeg
C97E457B-D963-4A04-93F3-9BA357874407.jpeg
62F8886D-E5AB-426F-B1E5-5F7F1A9C1F15.jpeg
4B7295F5-AA66-4E01-B2D4-13FCB2AE1572.jpeg
 
Laatst bewerkt:
Dat ziet er lekker uit!

Wat voor rub had je gebruikt?
 
Terug
Bovenaan Onderaan