- Berichten
- 1.219
Vandaag voor de tweede keer Pulled pork maken. Want het was voor herhaling vatbaar
Merk alleen dat ik veel te veel kolen heb gebruikt. Volle starter en ongeveer een volle starter koude kolen in de Q. Heb nu alle schuiven dicht om de temp te laten zakken. Temp. Was net precies 175 graden op de temp meter van de OTP.
Hopelijk zal hij zo gaan zakken. Hou jullie op de hoogte
Het lijstje tot nu toe:
Kern. Dome.
8. 130.
42. 175.
62. 120.
66. 118.
72. 120.
77. 129.
79. 126.
83. 124.
84. 114.
84. 105.
88. 125
Merk alleen dat ik veel te veel kolen heb gebruikt. Volle starter en ongeveer een volle starter koude kolen in de Q. Heb nu alle schuiven dicht om de temp te laten zakken. Temp. Was net precies 175 graden op de temp meter van de OTP.
Hopelijk zal hij zo gaan zakken. Hou jullie op de hoogte
Het lijstje tot nu toe:
Kern. Dome.
8. 130.
42. 175.
62. 120.
66. 118.
72. 120.
77. 129.
79. 126.
83. 124.
84. 114.
84. 105.
88. 125