- Berichten
- 26
Wederom op de UDS een Pulled Pork gemaakt. De ingredi?nten voor de marinade weet ik helaas niet, dit is namelijk de spareribs marinade van mijn schoonvader (slager in Dussen), wat een groot geheim is
.
Om de Pulled Pork te maken heb ik gebruik gemaakt van 1,5 kilo varkensnek. Deze ge?njecteerd met de marinade en 5 dagen laten intrekken.
Bij deze een foto voordat hij de UDS op ging.
De UDS was na klein uurtje ook stabiel (110 graden Celsius in de ton)
Helaas nog geen afdak dus maar een ge?mproviseerd afdak
Na 3 1/2 uur was de kerntemperatuur 66 graden Celsius. De Pulled Pork eraf gehaald en ingepakt.
Nog 3 uur later was de kerntemperatuur 92 graden Celsius.
Het daadwerkelijke pullen kon nu beginnen
Met als eindresultaat
Dit eindresultaat zal vanmiddag worden opgepeuzeld. Al met al vond ik het een leuke ervaring om dit een keer te doen en weer veel geleerd in het gebruik van een UDS en bbq-en in het algemeen. Voor namelijk in de regeling en stabiel houden van de temperatuur.
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Om de Pulled Pork te maken heb ik gebruik gemaakt van 1,5 kilo varkensnek. Deze ge?njecteerd met de marinade en 5 dagen laten intrekken.
Bij deze een foto voordat hij de UDS op ging.

De UDS was na klein uurtje ook stabiel (110 graden Celsius in de ton)

Helaas nog geen afdak dus maar een ge?mproviseerd afdak

Na 3 1/2 uur was de kerntemperatuur 66 graden Celsius. De Pulled Pork eraf gehaald en ingepakt.

Nog 3 uur later was de kerntemperatuur 92 graden Celsius.

Het daadwerkelijke pullen kon nu beginnen

Met als eindresultaat

Dit eindresultaat zal vanmiddag worden opgepeuzeld. Al met al vond ik het een leuke ervaring om dit een keer te doen en weer veel geleerd in het gebruik van een UDS en bbq-en in het algemeen. Voor namelijk in de regeling en stabiel houden van de temperatuur.
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk