Omdat de voorraad zakjes PP in de vriezer het minimum peil bereikt heeft moest er weer aangevuld worden.
Een picnic van 4,5 kg in de butt rub gezet. Dagje terug in de koelkast en gisteravond de keg aangeslingerd .
HM op 110 graden graden gezet met wat stukken eikenhouten wijnvat.
Even gewacht tot de boel stabiel bleef en vervolgens lekker het bedje op gezocht.
Vanmorgen nog even gesnuffeld boven de Q ,man man man wat ruikt dat toch lekker(ook om 7:30 s'morgens).
Rond 12:00 de temperatuur een beetje getemperd naar 105 graden om de boel iets te rekken.
Tegen half 4 was de 88.5 graden bereikt en de prikker zakte er lekker soepel in.
Dus ingepakt en in de koelbox tot een uur of 5.
Daarna lekker uit elkaar getrokken en gegeten op een broodje met wat augurk.
De rest in zakjes de vriezer in voor de makkelijke maaltijd.
Ik ga niets meer veranderen aan de settings van de HM.
Een picnic van 4,5 kg in de butt rub gezet. Dagje terug in de koelkast en gisteravond de keg aangeslingerd .
HM op 110 graden graden gezet met wat stukken eikenhouten wijnvat.
Even gewacht tot de boel stabiel bleef en vervolgens lekker het bedje op gezocht.
Vanmorgen nog even gesnuffeld boven de Q ,man man man wat ruikt dat toch lekker(ook om 7:30 s'morgens).
Rond 12:00 de temperatuur een beetje getemperd naar 105 graden om de boel iets te rekken.
Tegen half 4 was de 88.5 graden bereikt en de prikker zakte er lekker soepel in.
Dus ingepakt en in de koelbox tot een uur of 5.
Daarna lekker uit elkaar getrokken en gegeten op een broodje met wat augurk.
De rest in zakjes de vriezer in voor de makkelijke maaltijd.
Ik ga niets meer veranderen aan de settings van de HM.