- Berichten
- 825
Vandaag liep ik tegen een mooi nekje aan en dacht, die grijp ik in de nek.
Bij thuiskomst gelijk in de rub, Apollo Pulled Pork, vuurtje gemaakt en erop gelegd. Dus een keer geen gepekel en lange voorbereidingen als anders.
Temperatuur van de Weber GBS op 120C en om 10:00 lag het erop.
Om 15:00 kan ik, na 5 uur op advies van Noskos de PP inpakken.
Voor de zekerheid wel de kerntemperatuur op 70C gezet want normaal is mijn ketel temperatuur lager. (107C/225F)
Bij thuiskomst gelijk in de rub, Apollo Pulled Pork, vuurtje gemaakt en erop gelegd. Dus een keer geen gepekel en lange voorbereidingen als anders.
Temperatuur van de Weber GBS op 120C en om 10:00 lag het erop.
Om 15:00 kan ik, na 5 uur op advies van Noskos de PP inpakken.
Voor de zekerheid wel de kerntemperatuur op 70C gezet want normaal is mijn ketel temperatuur lager. (107C/225F)