- Berichten
- 867
Tot heden nooit foto's gemaakt van mijn PP runs dus ook nooit dat stickertje kunnen bemachtigen.
Procureur gehaald bij Clemens in Lisse (top slager) en nachtje in de rub gezet. Kamado opstoken tot 110 graden, wat Eiken hout erbij voor de rook en procureur erop. Na het bereiken van 70 graden in allu verpakt en wat appelsap erbij gedaan. Rond 83 afgelakt met BBQ saus en laten gaan tot 90 graden. Toen geduld opbrengen om te laten rusten. Mooie rookring gekregen. Pullen ging niet heel soepel maar met de hand ging het beter. Sap bewaard en wat extra bbq saus erbij. Smaak was geweldig. Heerlijke broodjes. Puur gehouden met wat augurken. Al met al lekkere sessie met mooi weer zodat tuin ook weer aan kant is (je moet toch wat met dat wachten). Kom maar op met dat knorretje
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Procureur gehaald bij Clemens in Lisse (top slager) en nachtje in de rub gezet. Kamado opstoken tot 110 graden, wat Eiken hout erbij voor de rook en procureur erop. Na het bereiken van 70 graden in allu verpakt en wat appelsap erbij gedaan. Rond 83 afgelakt met BBQ saus en laten gaan tot 90 graden. Toen geduld opbrengen om te laten rusten. Mooie rookring gekregen. Pullen ging niet heel soepel maar met de hand ging het beter. Sap bewaard en wat extra bbq saus erbij. Smaak was geweldig. Heerlijke broodjes. Puur gehouden met wat augurken. Al met al lekkere sessie met mooi weer zodat tuin ook weer aan kant is (je moet toch wat met dat wachten). Kom maar op met dat knorretje
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk