- Berichten
- 503
Ik heb in drente een paar weken geleden een pulled pork gemaakt.
Maar dat is niet helemaal goed gegaan.
toen hij er 12 uur op lag (03.00) ben ik gan slapen en heb alle kolen die ik nog had in de mand gedaan.
Maar door de buitentemperatuur (tussen de 0 en -6 graden) en de wind heeft hij het niet gered tot smorgens 09.00 uur.
Toen ik wakker werd was hij uit (geen grammetje kolen meer over) en was de kern gezakt naar 56 graden.
Hoe lang hij al uit was en tot welke temp de kern is geweest laat zich enkel maar raden.
Er zat een digiQ op de smoker maar geen idee hoe die het heeft afgehandeld
Men zegt dat hij tussen 7 en 7.30 uur begon te piepen, maar of dat klaar betekende of uit.....zeg het maar.
(jajajaja, alles heel stom allemaal maar ik had het koud en ik......ehhhhhhhh had en klein alcoholisch versnaperingetje genuttigd......en dan slaap je best lekker en vast)
De pulled pork was als eindresultaat helaas droog
Hij stond in een Jerk marinade en daar keek ik eigenlijk zo naar uit.
Is hij nog te redden?
Ik zat te denken aan een jus ( maar welke? ) met de kruiden van de Jerk
en dan nog even laten sudderen?
Wat zouden jullie doen?
Maar dat is niet helemaal goed gegaan.
toen hij er 12 uur op lag (03.00) ben ik gan slapen en heb alle kolen die ik nog had in de mand gedaan.
Maar door de buitentemperatuur (tussen de 0 en -6 graden) en de wind heeft hij het niet gered tot smorgens 09.00 uur.
Toen ik wakker werd was hij uit (geen grammetje kolen meer over) en was de kern gezakt naar 56 graden.
Hoe lang hij al uit was en tot welke temp de kern is geweest laat zich enkel maar raden.
Er zat een digiQ op de smoker maar geen idee hoe die het heeft afgehandeld
Men zegt dat hij tussen 7 en 7.30 uur begon te piepen, maar of dat klaar betekende of uit.....zeg het maar.
(jajajaja, alles heel stom allemaal maar ik had het koud en ik......ehhhhhhhh had en klein alcoholisch versnaperingetje genuttigd......en dan slaap je best lekker en vast)
De pulled pork was als eindresultaat helaas droog
Hij stond in een Jerk marinade en daar keek ik eigenlijk zo naar uit.
Is hij nog te redden?
Ik zat te denken aan een jus ( maar welke? ) met de kruiden van de Jerk
en dan nog even laten sudderen?
Wat zouden jullie doen?