- Berichten
- 61
Pulled pork bereid volgens de bereiding van smokey goodness.
De avond ervoor in rub.
De volgende sag de bbq om 07.00 aangestoken. 8.00 de temperatuur stabiel en de procureur erop. Totaal ongeveer 4 kilo.
Op 115?C tot 13.30. Vervolgens ingepakt en terug op de bbq. Rond 17.00 mooie kerntemperatuur van 90?C en gepulled.
Vervolgens op een turks puntje met coleslaw en bbq saus ook uit het boek uiteraard.
Daarnaast ook nog op de bbq van de buurman een aantal stukken walchers gilden spek gemaakt.
Helaas geen foto's van de broodjes gemaakt door de drukte van die dag
Verstuurd vanaf mijn ALE-L21 met Tapatalk
De avond ervoor in rub.
De volgende sag de bbq om 07.00 aangestoken. 8.00 de temperatuur stabiel en de procureur erop. Totaal ongeveer 4 kilo.
Op 115?C tot 13.30. Vervolgens ingepakt en terug op de bbq. Rond 17.00 mooie kerntemperatuur van 90?C en gepulled.
Vervolgens op een turks puntje met coleslaw en bbq saus ook uit het boek uiteraard.
Daarnaast ook nog op de bbq van de buurman een aantal stukken walchers gilden spek gemaakt.
Helaas geen foto's van de broodjes gemaakt door de drukte van die dag






Verstuurd vanaf mijn ALE-L21 met Tapatalk