- Berichten
- 5.548
Hallo allemaal.
Hij staat al zooooo lang op mijn todo lijst maar ik kwam er maar niet toe.
Een pulled pork maken.
Bij een bezoek aan de Macro liep ik er tegen aan, was ook nog in de aanbieding.
Ik kon hem niet laten liggen. Ik ben een echte Hollander.
Na een langdurig verblijf in onze vriezer heb ik mede door het mooie weer van afgelopen week hem er toch maar uitgehaald en laten ontdooien.
Op zoek naar een goed recept kwam ik op de site van BBQ-NL.
Daar kwam ik een prima recept tegen, niet te lang en toch lekker. ( dank je wel Noskos )
Dus toen aan de slag.
De avond tevoren in de rub gezet.
De volgende ochtend vroeg begonnen omdat ik al het vermoeden had dat lang kon duren. zeker als je hem niet te heet stookt.
Dus, 07.00 bbq aangestoken.
08.15 vlees er op temp. 10 graden C.
09.15 26 ,, ,,
10.15 48 ,, ,,
11.15 58 ,, ,,
12.15 63 ,, ,,
13.15 66 ,, ,, Temperatuur wil niet verder omhoog, dus in de glaze.
15.15 Ingepakt.
Dan begint het lange wachten, Maar met een biertje erbij best uit te houden
18.15 88 ,, ,, Hoera klaar.!
Wederom 1 uurtje ingepakt en toen maar plukken.
Het resultaat was prima, een bak met heerlijk mals en sappig vlees.
Eind saus erdoor en smullen maar!
In de fotoreportage zie je e.e.a.
Grtz Hans.
De rest van de foto's volgt want "photo bucket" doet weer eens vervelend.
Bedankt voor het kijken.
Hij staat al zooooo lang op mijn todo lijst maar ik kwam er maar niet toe.
Een pulled pork maken.
Bij een bezoek aan de Macro liep ik er tegen aan, was ook nog in de aanbieding.
Ik kon hem niet laten liggen. Ik ben een echte Hollander.
Na een langdurig verblijf in onze vriezer heb ik mede door het mooie weer van afgelopen week hem er toch maar uitgehaald en laten ontdooien.
Op zoek naar een goed recept kwam ik op de site van BBQ-NL.
Daar kwam ik een prima recept tegen, niet te lang en toch lekker. ( dank je wel Noskos )
Dus toen aan de slag.
De avond tevoren in de rub gezet.
De volgende ochtend vroeg begonnen omdat ik al het vermoeden had dat lang kon duren. zeker als je hem niet te heet stookt.
Dus, 07.00 bbq aangestoken.
08.15 vlees er op temp. 10 graden C.
09.15 26 ,, ,,
10.15 48 ,, ,,
11.15 58 ,, ,,
12.15 63 ,, ,,
13.15 66 ,, ,, Temperatuur wil niet verder omhoog, dus in de glaze.
15.15 Ingepakt.
Dan begint het lange wachten, Maar met een biertje erbij best uit te houden
18.15 88 ,, ,, Hoera klaar.!
Wederom 1 uurtje ingepakt en toen maar plukken.
Het resultaat was prima, een bak met heerlijk mals en sappig vlees.
Eind saus erdoor en smullen maar!
In de fotoreportage zie je e.e.a.
Grtz Hans.
De rest van de foto's volgt want "photo bucket" doet weer eens vervelend.
Bedankt voor het kijken.