Pulled pork had ik in het verleden wel op de WSM gemaakt. Maar nog niet op de kamado.
Voor het recept gebruikt gemaakt van de noskos snelle PP en de Apple cider pp die in de meater app staat.
Voor rook hout heb ik kersen hout gebruikt. Kamado heeft tussen de 110 en 120 gehangen.
Na 5 uur glaze aan gebracht, met 75 graden C ingepakt, dat was 1,5 uur later.
Helaas geen scherm print gemaakt van de meater grafiek. Leer puntje voor mezelf.
Kamado was heel stabiel, had nog niks langer dan 2 uur op de kamado gehad. Dus was bent spannend. Maar ook low en slow kunnen afgevinkt worden.
Smaak, wat flauw. Volgende keer meer kruiden. Vlees was wel heel sappig en makkelijk uit elkaar te trekken.
Voor het recept gebruikt gemaakt van de noskos snelle PP en de Apple cider pp die in de meater app staat.
Voor rook hout heb ik kersen hout gebruikt. Kamado heeft tussen de 110 en 120 gehangen.
Na 5 uur glaze aan gebracht, met 75 graden C ingepakt, dat was 1,5 uur later.
Helaas geen scherm print gemaakt van de meater grafiek. Leer puntje voor mezelf.
Kamado was heel stabiel, had nog niks langer dan 2 uur op de kamado gehad. Dus was bent spannend. Maar ook low en slow kunnen afgevinkt worden.
Smaak, wat flauw. Volgende keer meer kruiden. Vlees was wel heel sappig en makkelijk uit elkaar te trekken.