Beef en Steak

Pulled pork op de grill guru

 

H-Jannes

Tondelzoeker
Berichten
3
Gisteren heb ik mijn eerste Pulled pork gemaakt van een procureur.

De avond van te voren heb ik heb ik hem ingesmeerd met een dryrup
Bekijk bijlage 56788

Even over 6 heb ik de Grill Guru aangestoken en om 06:50 kon hij er op.
Na een uurtje zag hij er zo uit
IMG-8974.jpg


Na ongeveer 4 uur zag hij er zo uit:
IMG-8980.jpg


Uit eindelijk kwam dit stuk vlees na bijna 9 uur van de BBQ af:
IMG-8992.jpg


Na een uurtje rusten ingewikkeld in een handoek was dit het eind resultaat:
IMG-8993.jpg


IMG-8991.PNG
 
Ziet er leuk uit. Alleen begrijp ik het insnijden niet goed, zo droogt hij wel erg uit ben ik bang.
 
  • Leuk
Waarderingen: BeCo
Gedeeltelijk heb je gelijk, aan de andere kant worden de kruiden en de sappen ook beter opgenomen.

En door het insmeren om de 20-30 minuten droogt hij ook niet snel uit.
 
Ik zou hem zelf ook niet insnijden..
Eindresultaat ziet er wel prima uit.
 
Terug
Bovenaan Onderaan