Gisteren heb ik mijn eerste Pulled pork gemaakt van een procureur.
De avond van te voren heb ik heb ik hem ingesmeerd met een dryrup
Bekijk bijlage 56788
Even over 6 heb ik de Grill Guru aangestoken en om 06:50 kon hij er op.
Na een uurtje zag hij er zo uit
Na ongeveer 4 uur zag hij er zo uit:
Uit eindelijk kwam dit stuk vlees na bijna 9 uur van de BBQ af:
Na een uurtje rusten ingewikkeld in een handoek was dit het eind resultaat:
De avond van te voren heb ik heb ik hem ingesmeerd met een dryrup
Bekijk bijlage 56788
Even over 6 heb ik de Grill Guru aangestoken en om 06:50 kon hij er op.
Na een uurtje zag hij er zo uit
Na ongeveer 4 uur zag hij er zo uit:
Uit eindelijk kwam dit stuk vlees na bijna 9 uur van de BBQ af:
Na een uurtje rusten ingewikkeld in een handoek was dit het eind resultaat: