Afgelopen weken vakantie gehad en hoe kan je beter je tijd besteden aan de bereiding van pulled pork. Het recept uit het boek van Jord Althuizen, samen met de witte-rode kool salade. Een perfecte combinatie. Hierbij wat foto's:
Eerst de rub
		
		
	
	
		 
	
Temperatuur op ongeveer 110 graden
		 
	
Na 4 uur slow and cooking
		 
	
In de folie tot kerntemperatuur van 87 graden
		 
	
Na nog eens 4 uur eindelijk 87 graden bereikt
		 
	
Om op te vreten
		 
	
Het pullen kan beginnen
		 
	
En dan op een broodje met de salade
		 
	
	
		
			
		
		
	
				
			Eerst de rub
 
	Temperatuur op ongeveer 110 graden
 
	Na 4 uur slow and cooking
 
	In de folie tot kerntemperatuur van 87 graden
 
	Na nog eens 4 uur eindelijk 87 graden bereikt
 
	Om op te vreten
 
	Het pullen kan beginnen
 
	En dan op een broodje met de salade
 
	 
	 
			 
			 
 
		 
 
		 
 
		 
 
		