Van mij uit ook een verslag van mijn Paas PP. Ik had al eens eerder een verslagje gemaakt van een Pulled Pork, maar die telde niet voor een sticker omdat die met een Bradley Smoker gemaakt was. Inmiddels in bezit van een WSM en een tuin. Dus het moest er maar eens van komen.
Een mooi nekje gehaald bij de Hanos.
Vervolgens gerubt met Harry Soo`s Slab your daddy`s BBQ rub.
De volgende dag tussen het verbouwen door de WSM aangeslingerd. Met een brokje Hickory en Appel
Halverwege.
Ingepakt
Na 6 uur was hij op temperatuur.
Even stoom afblazen
Hierna laten rusten en pullen maar.
Heerlijk gesmuld op een Ciabatta broodje met coleslaw. Bedankt voor het kijken.
Een mooi nekje gehaald bij de Hanos.

Vervolgens gerubt met Harry Soo`s Slab your daddy`s BBQ rub.

De volgende dag tussen het verbouwen door de WSM aangeslingerd. Met een brokje Hickory en Appel

Halverwege.

Ingepakt

Na 6 uur was hij op temperatuur.

Even stoom afblazen

Hierna laten rusten en pullen maar.

Heerlijk gesmuld op een Ciabatta broodje met coleslaw. Bedankt voor het kijken.