- Berichten
- 16
Pulled Pork; wat mij betreft toch wel ??n van de leukste gerechten om mee bezig te zijn!
Ik heb al vele sessies achter de rug, en maak soms een paar foto's of filmpjes van het proces.
Speciaal voor dit edele genootschap heb ik ze eens bij elkaar gezocht....
Ik gebruik meestal het recept voor "Wedstrijd Pulled Pork"van Noskos.
eerst injecteer ik het vlees dus met de injectiemix
Hoe noem je nou je eigengemaakte Pork rub? Nou ja...gewoon...
Ziezo, die ligt lekker in de rub!
Nu in plasticfolie inpakken en voor een nachtje de koelkast in!
Dan een uurtje of 12 smoken op de Black Bastard. Ik vind het wachten helemaal niet erg
Hoppa! Klaar om te worden ge-pulled!
Er is genoeg voor iedereen!
En dan natuurlijk je vrienden de ogen uitsteken op de sociale media!
Hieronder nog een compilatie filmpje dat ik heb gemaakt;
https://www.facebook.com/cees.streefkerk.9/videos/1222982661046370/
Ik heb al vele sessies achter de rug, en maak soms een paar foto's of filmpjes van het proces.
Speciaal voor dit edele genootschap heb ik ze eens bij elkaar gezocht....
Ik gebruik meestal het recept voor "Wedstrijd Pulled Pork"van Noskos.
eerst injecteer ik het vlees dus met de injectiemix
Hoe noem je nou je eigengemaakte Pork rub? Nou ja...gewoon...
Ziezo, die ligt lekker in de rub!
Nu in plasticfolie inpakken en voor een nachtje de koelkast in!
Dan een uurtje of 12 smoken op de Black Bastard. Ik vind het wachten helemaal niet erg
Hoppa! Klaar om te worden ge-pulled!
Er is genoeg voor iedereen!
En dan natuurlijk je vrienden de ogen uitsteken op de sociale media!
Hieronder nog een compilatie filmpje dat ik heb gemaakt;
https://www.facebook.com/cees.streefkerk.9/videos/1222982661046370/