Beef en Steak

Pulled Pork + CSG eerste sessie

 

Dagobert

Sprokkelaar
Berichten
32
Na heeeeel lang zijn weg geweest,heb ik sinds juli eindelijk een tuin! Sinds kort een Fornetto Razzo op de kop getikt. Met kerst stond er pigwing op het menu maar geen foto's...

Wat is er een betere invulling van een grijze lazy sunday dan de smoker aan te zetten? Op de smoker ligt ongeveer 2kilo procureur.

In de Weber (voor het eerst,beetje experimenteren) een CSG met knoflook,zout en verschillende pepers.

Het is nu nog een work in progress, later op de dag nog wat updates 😁

1000016879.jpg
1000016878.jpg
 
En dan bij deze het eindresultaat.
Mag zeker niet klagen! Goed gelukt. Mooie rookring,goede smaak en textuur. Voor herhaling vatbaar. Even snel een eigen cole slaw gemaakt en klaar er voor. Kaiser broodjes afbakken en smullen maar.
1000016897.jpg
1000016900.jpg


De CSG staat nog aan dus die houden jullie nog te goed.
 
Terug
Bovenaan Onderaan