- Berichten
- 454
Ik kreeg ineens in de gaten dat ik nog een knorretje te verdienen had 
Vanmorgen twee procureurs gaan uithalen en meteen ook wat runderribben meegebracht omdat ze in de aanbieding stonden.
De procureurs werden ingesmeerd met mosterd en dan in een zelfgemaakte rub gezet.
Voor de ribben volgde ik het recept uit Weber's Smoke pag 86.
De rub bereid, het vlies aan de achterkant verwijderd, ingesmeerd met worchestershire saus en de rub.
Alles staat nu nog even in de koelkast, snel nog wat dingen doen voor het werk en straks gaat alles op WSM.
De ribben worden avondeten, de Pulled pork euh... een midnight snack

Vanmorgen twee procureurs gaan uithalen en meteen ook wat runderribben meegebracht omdat ze in de aanbieding stonden.
De procureurs werden ingesmeerd met mosterd en dan in een zelfgemaakte rub gezet.



Voor de ribben volgde ik het recept uit Weber's Smoke pag 86.
De rub bereid, het vlies aan de achterkant verwijderd, ingesmeerd met worchestershire saus en de rub.





Alles staat nu nog even in de koelkast, snel nog wat dingen doen voor het werk en straks gaat alles op WSM.
De ribben worden avondeten, de Pulled pork euh... een midnight snack
