BasBQ
Beef en Steak

Pulled Pork 2,3 KG op de OTP

 
 
 
 

dave79

Stoker
Berichten
384
Morgen PP maken op de Weber OTP 57!
Alvast de marinade gemaakt, alles volgens Noskos wedstrijd recept.
Alleen pak ik hem alleen in als het te lang gaat duren.

Hier alvast wat foto's, vanavond laat rim ik hem bij, injecteer en zet deze in de rub.


Marinade alvast gemaakt en de rub.


Alles onder toeziend ook van mijn assistent...


Vandaag sateh gemaakt, en had voor Daan een frikandel, maar die had toch ook de voorkeur voor sateh!  ;)
Hij dat deze van het bord gegrist :) , na het eerste stukje direct afgepakt en van het stokje gehaald ivm veiligheid natuurlijk.
Sateh volgens recept Danbras, was echt de beste ooit!!


Alvast 12 Ecobrasa blokjes gestapeld in de starter zodat we direct aan de slag kunnen morgenvroeg.


Q ingericht zodat we direct morgenvroeg van start kunnen.
Snake voor gemaakt, benieuwd naar de temp. controle zo


Tot morgen!!
 
Succes met je PP!
En wat is je assistent een schatje!  :x
 
Kijken we nu naar de aanstormende wereld kampioen bbq-en?  ;)
 
Zo meteen in de marinade en de rub zetten.
Gebruiken jullie nog mosterd of olie voor hechting van de rub, of doet het sap van de marinade dit wel?
 
Zojuist wat overtollig vet verwijdert, de marinade ingespoten, in de rub gezet en weer in de folie.

Over een uurtje of 7 is "de assistend" wel weer wakker, dan gaan we van start!!  :)









 
We zijn begonnen!!

Snake lijkt zijn werk goed te doen, temp. blijft mooi constant.

08.00 uur - Dome 112? - kern 8? graden
09.00 uur - Dome 121? - kern 28? graden
10.00 uur - Dome 116? - kern 37? graden







 
Wat een eigenwijs stuk vlees!

08.00 uur - Dome 112? - Kern 8? graden
09.00 uur - Dome 121? - Kern 28? graden
10.00 uur - Dome 116? - Kern 37? graden
11.00 uur - Dome 115? - Kern 56? graden
12.00 uur - Dome 122? - Kern 68? graden
13.00 uur - Dome 120? - Kern 71? graden

Zometeen maar in de glace, we zitten op 5 uur, eerst ff luchen, dan komen we terug met de foto's.
 
ik sluit me geheel aan bij Mike  :D
 
En ik ook!! :D
 
08.00 uur - Dome 112? - Kern 8? graden
09.00 uur - Dome 121? - Kern 28? graden
10.00 uur - Dome 116? - Kern 37? graden
11.00 uur - Dome 115? - Kern 56? graden
12.00 uur - Dome 122? - Kern 68? graden
13.00 uur - Dome 120? - Kern 71? graden
14.00 uur - Dome 116? - Kern 72? graden
15.00 uur - Dome 115? - Kern 72? graden
16.00 uur - Dome 119? - Kern 77? graden



Niet echt een donkere bark, na de 50? geen rookhout meer toegevoegd, ligt dat daaraan?
Nu eerst maar eens kolen bijgooien, de snake is zo goed als op......

 
Nu op de 86?, gaat niet lang meer duren.

Bark is toch inmiddels behoorlijk donker geworden!!

Straks inpakken, en natuurlijk ook een foto update!!
 
En we zijn er!!

Nu ingepakt, en rustig wachten.

Om een uur of 10 een lekker broodje maken!!



Zal straks nog even een grafiek maken.
 
Terug
Bovenaan Onderaan