Ieder jaar met de GP van Monaco doe ik Pulled Porc.
Nu heb ik sinds een paar maanden een kamado en ga daar dus voor het eerst Pulled Porc op maken.
Ik wil hem er de avond er voor op doen en ga dat dit Pinkster weekend maar eens uitproberen.
Hoe lang houdt mijn houtskool het, wat wordt de totale tijd ongeveer etc.
Het plan is dus zonder inpakken, Vuur&Rook Pulled Porc spice mix er op en aan het eind in de glaze (The Rose Garden, Roses are Red).
Ik heb hem zojuist in de Rub gezet.
Het plan is om hem er vanavond om middernacht er op te leggen met een volle bak houtskool en de PartyQ ingesteld op 107?C.
Ouders en schoonouders komen mee eten morgenavond, de procureur weegt ongeveer 2200gr.
Wordt vervolgd.
Zojuist er opgelegd, 0:00 exact.
Ben benieuwd
Nu heb ik sinds een paar maanden een kamado en ga daar dus voor het eerst Pulled Porc op maken.
Ik wil hem er de avond er voor op doen en ga dat dit Pinkster weekend maar eens uitproberen.
Hoe lang houdt mijn houtskool het, wat wordt de totale tijd ongeveer etc.
Het plan is dus zonder inpakken, Vuur&Rook Pulled Porc spice mix er op en aan het eind in de glaze (The Rose Garden, Roses are Red).
Ik heb hem zojuist in de Rub gezet.
Het plan is om hem er vanavond om middernacht er op te leggen met een volle bak houtskool en de PartyQ ingesteld op 107?C.
Ouders en schoonouders komen mee eten morgenavond, de procureur weegt ongeveer 2200gr.
Wordt vervolgd.

Zojuist er opgelegd, 0:00 exact.
Ben benieuwd

