BasBQ
Beef en Steak

Pulled chicken

ghensis

Sprokkelaar
Berichten
40
5cc12c8723c53da724f911896bcf0741.jpg


Ik kon er niets op het forum dus maar even mijn mannier.
Benodigd.
1 maïs kip
3 eetlepels ketjap manis
1 theelepel ketoembar
1 theelepel knoflook poeder
1 theelepel kurkuma
1 theelepel djahe
100 gram bruine basterd suiker
1 eetlepel paprika poeder

Doe dit samen met wat peper en zout naar smaak vermengen, eventueel wat meer ketjap om een mooie rub te maken , smeer de kip er mee in ook de binnenkant en doe de kip in een plastic zak en laat deze 6 uur in de rub staan.
De bbq op 180 graden brengen en na 2 uur kerntemperatuur controleren op 100 graden.
Vel er af en kip uit elkaar trekken
En eventueel een bbq saus toevoegen (Ik vind dat zonde ).
Samen met een bloemkoolsalade een wraps mee gevuld .
Wij vonden en vinden dit heerlijk
Gr hans
b4534c5f2e4b5420f9fe10b4f9ab2a7d.jpg
f2f637a8412746e9340d7a2ddd44ad38.jpg
17a84aa02d97992bc1bb20be2538e32b.jpg
5cc12c8723c53da724f911896bcf0741.jpg


Verstuurd vanaf mijn SM-J330FN met Tapatalk
 
Laatst bewerkt door een moderator:
Mooi recept
Dank voor het delen
 
Terug
Bovenaan Onderaan