Beef en Steak

Pulled chicken op nieuwjaarsdag!

arend

Sprokkelaar
Berichten
29
Eerste dag van het jaar heerlijke pulled chicken gemaakt.
Eerst de kipdijfilet rubben dan per kant 3 min grillen op 180 graden. Dan de Dutch oven vullen met kippenbouillon en bbqsaus, toen de kip erin en toen 1,5 uur laten pruttelen op 150 graden. En zie hier het resultaat 🤤 😂.
1000024684.jpg
1000024689.jpg
1000024691.jpg
1000024695.jpg
1000024696.jpg
1000024707.jpg
1000024708.jpg
1000024709.jpg
 
Lekker hoor!

Wat heb je met de rest van de vloeistof gedaan?

Als je die inkookt en wellicht een beetje verder op smaak brengt heb je een waanzinnige saus.
 
Lekker hoor!

Wat heb je met de rest van de vloeistof gedaan?

Als je die inkookt en wellicht een beetje verder op smaak brengt heb je een waanzinnige saus.
Die vloeistof heb ik in de koelkast gedaan om het te gaan gebruiken voor een pizzapulledchicken. Hij moet daarvoor inderdaad nog even ingekookt worden want nu is de saus nog te dun.
 
Laatst bewerkt:
Pulled chicken echt lekker op deze manier.
Kook de saus hier altijd in ,en doe hem na het pullen weer door het vlees.

Echt super lekker
 
Terug
Bovenaan Onderaan