- Berichten
- 20.999
Pulled Beef, deze was een beetje gezakt op de to-do-lijst maar nadat ik deze geproefd had van Harry stond deze met stip bovenaan.
De rub komt van de blog van Dennis, hyperlink volgt.
Men neme een onderrib, nek van de koe
en injecteer deze met bijvoorbeeld Butchers.
Ik had nogal een groot stuk van 4,5 kilo en heb deze gesplitst. Daarna gerubt en ingepakt in huishoudfolie. Daarna een nachtje rusten in de koelkast.
Vanochtend nog een keer gerubt maar dat doe ik de volgende keer niet meer en op de Wsm.
Roken met hickory.
Na vier uur en 73 C ingesmeerd met BBQ saus van Dominique en wat ketjap en ketchup.
Na anderhalf uur ingepakt
En laten garen tot 93 C, daarna laten rusten voor een uur en toen pullen maar.
Dit is echt vurrukkuluk!
Bedankt voor het kijken.
De rub komt van de blog van Dennis, hyperlink volgt.
Men neme een onderrib, nek van de koe


Ik had nogal een groot stuk van 4,5 kilo en heb deze gesplitst. Daarna gerubt en ingepakt in huishoudfolie. Daarna een nachtje rusten in de koelkast.

Vanochtend nog een keer gerubt maar dat doe ik de volgende keer niet meer en op de Wsm.

Roken met hickory.

Na vier uur en 73 C ingesmeerd met BBQ saus van Dominique en wat ketjap en ketchup.

Na anderhalf uur ingepakt
En laten garen tot 93 C, daarna laten rusten voor een uur en toen pullen maar.



Dit is echt vurrukkuluk!
Bedankt voor het kijken.