Beste bbq'ers
Vandaag een mooie rundernek van ruim 2 kilo opgehaald bij de slager. Morgen gaat hij op de Traeger Pellet Smoker. Ik gebruik Hickory pellets.
Nu ben ik er nog niet over uit of ik hem de hele nacht al in de rub zal zetten. Iemand goeie ervaringen daarmee?
Ook qua rub twijfel ik nog, omdat het de eerste keer is dat ik pulled beef ga maken, misschien goed om alleen zout en peper toe te voegen, of gaat dat te weinig smaak geven?
Wederom bedankt!
Vandaag een mooie rundernek van ruim 2 kilo opgehaald bij de slager. Morgen gaat hij op de Traeger Pellet Smoker. Ik gebruik Hickory pellets.
Nu ben ik er nog niet over uit of ik hem de hele nacht al in de rub zal zetten. Iemand goeie ervaringen daarmee?
Ook qua rub twijfel ik nog, omdat het de eerste keer is dat ik pulled beef ga maken, misschien goed om alleen zout en peper toe te voegen, of gaat dat te weinig smaak geven?
Wederom bedankt!