- Berichten
- 546
Ik heb al vaak pulled pork gemaakt en ben echt een grote fan. Steeds een voorraad in de vriezer. Maar nog nooit pulled beef gemaakt. Daar moest maar eens verandering in komen...
Een grainfed chuckroll van 3kg390 uit Uruguay aangeschaft. Gerubd met SPG, cayenne en wat all-purpose.
Uiteindelijk gepuld en gemengd met het kookvocht en bbq-saus.
's Avonds wat salsa gemaakt om samen met de pulled beef in een taco te stoppen. (Wat we geregeld met pulled pork doen)
Het was lekker, maar heel het (verwende) gezin geeft toch duidelijk de voorkeur aan pulled pork.
Ik had misschien beter een ander gerecht gekozen voor de pulled beef...
Een grainfed chuckroll van 3kg390 uit Uruguay aangeschaft. Gerubd met SPG, cayenne en wat all-purpose.
Uiteindelijk gepuld en gemengd met het kookvocht en bbq-saus.
's Avonds wat salsa gemaakt om samen met de pulled beef in een taco te stoppen. (Wat we geregeld met pulled pork doen)
Het was lekker, maar heel het (verwende) gezin geeft toch duidelijk de voorkeur aan pulled pork.
Ik had misschien beter een ander gerecht gekozen voor de pulled beef...