- Berichten
- 546
Als we hier pulled pork maken, leggen we het rooster altijd vol, zodat we de diepvries ook goed kunnen vullen. Die gebruiken we voornamelijk voor taco's, nacho's, grilled cheese en voor op de pizza.
Het pulled pork bitterballen recept van Frits stond al lang op het to-do-lijstje. Eindelijk eens tijd voor gemaakt, zodat we hapjes hebben voor oudjaar. En dan meteen ook maar wat pulled beef uit de vriezer gehaald.
Heb bolletjes van 30g gemaakt. (iets groter dan die uit de supermarkt) Dat waren er telkens 33 stuks. Twee stuks onmiddellijk getest en de helft de vriezer in voor later.
Het bakken ging goed, enkel net op het einde kwam er een beetje vulling uit. Tips om dit alsnog te vermijden op oudjaar??
Qua smaak: wauw, echt wel super. Zowel de beef als de pork, al is die laatste net iets specialer dan de doorsnee bitterbal. Aanrader in ieder geval!
Notes to myself:
- Ik had best wat sriracha gebruikt in de bouillon (ipv chipotle) en had na proeven schrik dat het tè pikant zou zijn. Maar viel goed mee, na het bakken.
- Volgende keer probeer ik een keer 500g ipv 400g vlees. Kan het ook wel hebben, denk ik.
Het pulled pork bitterballen recept van Frits stond al lang op het to-do-lijstje. Eindelijk eens tijd voor gemaakt, zodat we hapjes hebben voor oudjaar. En dan meteen ook maar wat pulled beef uit de vriezer gehaald.
Heb bolletjes van 30g gemaakt. (iets groter dan die uit de supermarkt) Dat waren er telkens 33 stuks. Twee stuks onmiddellijk getest en de helft de vriezer in voor later.
Het bakken ging goed, enkel net op het einde kwam er een beetje vulling uit. Tips om dit alsnog te vermijden op oudjaar??
Qua smaak: wauw, echt wel super. Zowel de beef als de pork, al is die laatste net iets specialer dan de doorsnee bitterbal. Aanrader in ieder geval!
Notes to myself:
- Ik had best wat sriracha gebruikt in de bouillon (ipv chipotle) en had na proeven schrik dat het tè pikant zou zijn. Maar viel goed mee, na het bakken.
- Volgende keer probeer ik een keer 500g ipv 400g vlees. Kan het ook wel hebben, denk ik.