Beef en Steak

Procureur van april 22

 
 

arjandeviking

Vuurmaker
Berichten
72
Goedemorgen stokers.

Ik wil van het weekend pulled pork gaan maken van procureur,
Nou had ik een tijd terug een besteld en in de vriezer gestopt.

Vanmorgen pak ik het stuk eruit en zie 22 april 22 als invries datum staan, en houdbaarheid tot 22 oktober 23.

Het stuk is strak vacuüm verpakt en achter in de vriezer gelegen,
Maar is 15 maand niet erg lang voor een stuk vlees in de vriezer?

Met vriendelijke groet

Arjan

20230727_084026.jpg
 
Best before, dus geen probleem om te eten. Heb zelf ook vlees van een jaar oud liggen in de vriezer
 
Als het onder de -18 is gebleven zoals op de verpakking is aangegeven is het geen probleem, ik heb ook wel zo lang gevacumeerd vlees in de vriezer liggen wat ik gewoon op eet.
Gebruik je neus en gezond verstand en het komt goed ;)
 
Dat kan prima hoor!
 
Sommige runderen uit de supermarkt zijn al 4 jaar in de vriezer voordat ze verkocht worden. Kijk maar bij de keuringsdienst van waarde.
 
Bedankt allen voor de reacties.
Gisteren de voorbereidingen gedaan.
Met uitpakken rook het fris,
Dus geïnjecteerd en gerubt.
Vanmorgen om half 7 de kamado aangestoken. Half 8 het vlees erop.

Morgen wel een verslagje✌️
 
Terug
Bovenaan Onderaan