BasBQ
Beef en Steak

PP voor de collega's

 
 
 

Ghost

Gemarineerd
Berichten
1.303
Van daag pulled pork gemaakt voor mijn collega's.
Dit ter traktatie voor verjaardag.
Het moet niet altijd kebab zijn;)
Had 2 stukken procureur. Eentje 3 kg een andere 2.5 kg.
Bereiding gedaan volgens wedstrijdrecept van Noskos, dat recept volg ik eigenlijk altijd sinds ik dat hier ontdekte.
Ik maak altijd wel wat kleine wijzigingen.
Deze keer dus Agave siroop gebruikt in injectiemix ipv honing, gewoon omdat de honing hier op was, ook nog snel een eetlepel tabasco toegevoegd.
Injecteren deed in gisteren late namiddag.
Ik ondervond dat het vlees na 2 dagen ontdooien in koelkast niet volledig was ontdooid.
Tegen het slapen gaan dan de procureurs drooggedept en voor zien van een pikant rub van ALDI.
Vanmorgen dan rond 8u de Q aan op 120 grC en half uurtje later het vlees erin.
Rookhout was appel en kers.
Rond 12u30 het vlees ingesmeerd met de verdunde BBQ saus.
2 uur later ingepakt.
Nog een 2 uur later was het vlees zacht, het ene stuk op 92 grC en het ander op 96 grC
Dus vlees van 8u30 tot 16u in de Q.
Nu nog enkele foto's :)

IMG_20240627_123126278.jpg


IMG_20240627_142808344.jpg


IMG_20240627_142810061.jpg


IMG_20240627_155335420.jpg


IMG_20240627_165541930.jpg


IMG_20240627_165756121.jpg


IMG_20240627_170347729.jpg
 
Heerlijk zo'n vlezige traktatie 😁😁😁

En van Harte Gefeliciteerd 😁
 
Ja er staan nog enkele vacatures open. Lubrizol Oevel België.
In mijn ploeg (12 uur volcontinu ) plaats voor een operator en een reliëf Foreman.
Solliciteer en misschien kan je volgende keer mee-eten🙂
 
Dat ziet er goed uit!

Proefde je nog wat terug van de tabasco in je injectie?
 
Niet echt nee.
1 eetlepel is wellicht niet genoeg voor 5,5 kg vlees.
De pittige rub maakt veel goed.
 
Lekker man, zullen blij met jou zijn 😄
 
Terug
Bovenaan Onderaan