Beef en Steak

PP van de Bastard

  • Onderwerp starter Onderwerp starter avr
  • Startdatum Startdatum
 
 

avr

Pitmaster
Berichten
918
Nog niet echt de kans gehad om een lange run te doen op Mn nieuwe Bastard dus vandaag aan de Pulled porc.
Gisteren een stuk van ongeveer 2 kilo ge?njecteerd met turnpike competition brine en in de Lets Q porc rub gezet

c2222265dde8f48169bc7288dcaafa94.jpg


Vanmorgen om 7 uur de bastard aangestoken en toen ie stabiel op zo'n 120 gr was de procureur erop gelegd.

1db057a8d8d7dd10880dc52fd578c00f.jpg


De bastard doet wat ie doen moet en blijft mooi op temperatuur.
61bb8c01195dbe21bcb8e7b59f66b9a4.jpg


Na 5 uur de procureur eraf gehaald en in de glaze gezet.
3d8c98567b6ce2a513dc599cfe3c0c76.jpg

1aa78f43de23414270010dfe6569ea54.jpg


2 uur later ingepakt met wat appelsap en door laten garen tot de 88 graden, opnieuw ingepakt en laten rusten, toen kon het pullen beginnen.
d8f1c04da24c679481e37d9a75f04aa7.jpg

c875e36d52724b52e4b0bd4d598f34b8.jpg


Eindsaus erdoor ( opgevangen vocht met blues hog original) en heerlijk op een bolletje met wat augurk.
02b5a2ab65da4787e97ecb9da14e8a77.jpg


Moet zeggen dat de bastard mij heel goed bevalt , het moeiteloos op temperatuur houden is helemaal top maar ook vonden ze hier de smaak beter door het gebruik van houtskool ipv de kokosbriketten die volgens Mn vrouw een bij smaakje gaven aan het vlees.

 
Goed bezig ;)
 
Heerlijk ik hou ervan

Verstuurd vanaf mijn SM-G903F met Tapatalk

 
ziet er weer heerlijk uit
 
Terug
Bovenaan Onderaan