BasBQ
Beef en Steak

PP time!

 
 

chef

Sprokkelaar
Berichten
46
Goedemorgen :)
Gisteren de voorbereidingen getroffen voor mijn eerste pp.
Hij is er nu om 9:00 opgegaan!
Foto's komen eraan :)
 
ISCbYCkPy3

Dat is koud....

2013-08-11%2009.05.20.jpg

2,8 kg varken :D 14 uur in de rub en mosterd gestaan.


Keep you updated
 
de link naar je foto's werkt (nog) niet....succes met de sessie!
 
het is er echt een dag voor, zo'n druilerige onbestemde zondag compenseren met een eerste pulled pork, aaaaah.  :D
 
Marieken zei:
zo'n druilerige onbestemde zondag
hier schijnt het zonnetje (Drunen N.Br.)  ;)
 
Nee, ik heb begrepen dat dropbox niet werkt. Photobucket wel.
 

2,8 kilo lekker in de mosterd en rub!


Koud! Gaat wel even duren..... :D
 
Nice!
 
Hmmm ruik hem nu al !
De stand na een uurtje: kern 24C
Dome 111C

Was bijna vergeten het kersenhout erop te gooien :eek:
 
Ik zeg: Smoke that!
Gaat een lekker hapje worden zo te zien :p
 
Hier ook niet echt zonnig (veluwe) maar altijd goed voor zulke dingen. Veel succes! Jij gaat lekker eten vanavond
 
Lekker hoor. Ik ben benieuwd naar het resultaat.
 
De status om 15:00 uur
Regen! Gelukkig staat de Q onder de verranda ;)



Even inspuiten met de Quick n brite ;)


Temperatuur gaat nu weer ietsje omhoog.. Gestaag.
 
Altijd goed om snel een helder varkentje te wassen ;)

Ga je m inpakken of gewoon in de regen door de zone bikkelen?
 
1 uur en 45 min verder.....  Kerntemp 71C das 1graad omhoog... Normaal?
 
Terug
Bovenaan Onderaan