Afgelopen donderdag mijn eerste pp gemaakt, (deels) op de wedstrijdmethode van Noskos.
Omdat ik in Frankrijk heel lekker varkensvlees met een citroensmaak/saus had gegeten ben ik maar wat gaan experimenteren.
Vlees eerst nachtje in de marinade van citroen- en sinaasappelsap met scheutje calvados.
Daarna beetje standaardrub er op en hij kon op de q
De Igrill mini deed het goed. Leuk ook dat je verloop goed kan zien.
Rond de ruim 5 uur later op 74 graden tijd voor de glaze (marinade met wat sweet baby ray ).
Na 2 uur inpakken
En dit was het resultaat:
Was heerlijk!
Omdat ik in Frankrijk heel lekker varkensvlees met een citroensmaak/saus had gegeten ben ik maar wat gaan experimenteren.
Vlees eerst nachtje in de marinade van citroen- en sinaasappelsap met scheutje calvados.
Daarna beetje standaardrub er op en hij kon op de q
De Igrill mini deed het goed. Leuk ook dat je verloop goed kan zien.
Rond de ruim 5 uur later op 74 graden tijd voor de glaze (marinade met wat sweet baby ray ).
Na 2 uur inpakken
En dit was het resultaat:
Was heerlijk!