- Berichten
- 199
Hallowkes,
Had nog een bon in mijne mailbox steken van beef & steak (gewonnen met de fotowedstrijd). Wat vlees besteld incl procureur en buikspek.
2 dagen op voorhand alles op het gemakske laten ontdooien in de ijskast.
De avond vooraf ingesmeerd met mosterd en wat kruiden erover gestrooid.
Buikspek in 2 stukken gesneden.
1tje een nachtje laten zwemmen in een marinade en de andere gewoon in een rub.
De volgende ochtend de bbq klaargemaakt (110°) beetje rookhout (appel en kers) erbij.
Vanaf 90° wat beginnen prikken en was klaar op 96°
De procureur heeft er toch een dikke 7u nodig gehad. Dacht dat het iets sneller klaar zou zijn aangezien het een klein stuk was.
Grtjs
Had nog een bon in mijne mailbox steken van beef & steak (gewonnen met de fotowedstrijd). Wat vlees besteld incl procureur en buikspek.
2 dagen op voorhand alles op het gemakske laten ontdooien in de ijskast.
De avond vooraf ingesmeerd met mosterd en wat kruiden erover gestrooid.
Buikspek in 2 stukken gesneden.
1tje een nachtje laten zwemmen in een marinade en de andere gewoon in een rub.
De volgende ochtend de bbq klaargemaakt (110°) beetje rookhout (appel en kers) erbij.
Vanaf 90° wat beginnen prikken en was klaar op 96°
De procureur heeft er toch een dikke 7u nodig gehad. Dacht dat het iets sneller klaar zou zijn aangezien het een klein stuk was.
Grtjs