BasBQ
Beef en Steak

Portugese trinchado

jacky

Tondelzoeker
Berichten
9
Zo lekker πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹
Voor de eerste keer op joeπŸ‘ŠπŸ»

1A7A07F8-6A41-4E9A-951B-BD5E09ABF82C.jpeg


77DE690E-EC0B-48A1-8BE2-1F2CB78A8662.jpeg
 
Ziet er goed uit!

Wil je beschrijven wat je allemaal hebt gedaan?
 
Ziet er goed uit!

Wil je beschrijven wat je allemaal hebt gedaan?
1 kilo bavette in stukjes laten marineren in een sausje van sojasauschilipe
Ziet er goed uit!

Wil je beschrijven wat je allemaal hebt gedaan?
1 kilo bavette in blokjes marineren in soya saus chili vlokken zout en peper gerookte paprikapoeder

Na 1 uur gemarineerd te zijn aanbakken

Ui en knoflook aanbakken bloem erover heen strooien
Daarna port en runder bouillon en vlees toevoegen

Op 150 gr indirect gedurende 1 uur sudderen
 
Dat klinkt erg goed met Port. Ik denk dat ik deze Portugese variant van het stoofpotje eens ga maken. Zal dan met sukade moeten want ik die heb ik nog in de vriezer.
 
Die gaat op de stoofpotjestodolijst.
Ziet er smakelijk uit.

Welke soyasaus heb ne gebruikt? Incl de overige verhoudingen in het recept. ?
 
Terug
Bovenaan Onderaan